Happy

I morse var det dags för kontrollvägning och mätning. Jag blev glatt överraskad o var tvungen att ställa mig på vågen flera ggr, bara för att se att den visade -1,9 kg sedan i måndags! O då har jag nog aldrig ätit så mycket MAT som nu :) Underbart! Måtten hade inte förändrats så mycket, -1 cm i midjan men resten var samma. En bra start på helgen, nu känns det inte längre lika aktuellt att unna sig den där godispåsen ;)

Publicerat: 2013-05-31 @ 08:13:13


Sött

Filippa fick en söt klänning av sin farmor igår :)

Publicerat: 2013-05-30 @ 17:21:57


Här går det undan

Fullspäckade dagar som bara flyger fram. Idag har vi varit på språng hela dagen. Vid 9 packades vagnen full och så promenerade vi ner till Stadsparken för att hänga i solen tillsammans med mammagruppen. Det var underbart härligt väder och Filippa fick inviga sitt nya UV-tält, hon verkade gilla det eftersom hon sov nästan hela tiden :) Efter några timmar var det dags att bege oss till öppna förskolan, denna gång i Industristaden. Där gjorde vi gipsavtryck av småttingarnas fötter, ska bli spännande att se resultatet imorgon!

Filippa har varit som en helt ny bebis idag. Hon är ju för det mesta snäll, men idag har hon varit världens drömbebis. På öppna förskolan satt hon snällt i mitt knä o tittade på de andra i rummet, sitta still som annars brukar vara fruktansvärt trist. När vi kom hem har vi legat o myst och lekt på en filt på golvet. Älskade gounge! Får se om det håller i sig ;)

Fjärde dagen idag med den "nya" maten. Son egentligen inte är speciellt ny men lite annorlunda. Fredagar är kontrolldagar för vägning & mätning, men jag ställde mig faktiskt på vågen redan i morse och blev väldigt glatt överraskad efter bara tre dagar. Skriver resultatet här imorgon :)

Igår var jag ute och sprang för första gången sedan förra sommaren. Jag var inställd på min vanliga 5 km-runda, fast jag tänkte att jag nog bara skulle orka springa en minut åt gången. Men icke, varannan låt jogg och varannan låt snabb gång, dvs ca 4 min jogg på raken, över förväntan så det var kul! På eftermiddagen var det avslutning för öppna förskolan i St Perskyrkan, det var sång o dans för bebisarna och sedan fika. Mkt trevligt!

Nu passar jag på att njuta ytterligare några minuter i solen på balkongen medan lillan sover, gissar att hon vaknar vilken minut som helst nu..


Publicerat: 2013-05-30 @ 17:17:56


Tisdag

30 armhävningar gjorda nu på kvällskvisten, perfekt när man redan ligger på golvet o leker med Flippis :) 100 gjorda alltså, 100 kvar!

Idag började vi dagen med ett besök på BVC. En dietist kom dit för att prata om när och hur man ska börja introducera mat till bebisarna. Ska bli himla spännande att se vad Filippa tycker om det. Tror dock att vi väntar en månad till innan vi låter henne få börja smaka.

På eftermiddagen kom Emmie och Max på besök. Han har blivit riktigt stor nu, lillkillen. Filippa var lite skeptisk till en början (som vanligt) men efter ett tag vågade hon vända sig om o kika lite på kusinen. Hon verkar än så länge tycka det är roligare med vuxna än med bebisar i sin egen ålder. Annat kommer det nog vara om ett år ;)

Publicerat: 2013-05-28 @ 20:13:29


Kvällsmys

Publicerat: 2013-05-28 @ 19:41:47


Måndag

Hon som leder mamma bootcamp som jag går på erbjuder även kostrådgivning (med mera) för nyblivna mammor som jag har hoppat på. Fick ett gediget dokument förra veckan som var fullproppat med info, riktlinjer och recept, så igår planerades veckans mat och storhandlades. Dagens middag blir kycklingfilé, tomatsalsa & mozzarella, jag är hungrig som en varg efter träningen så jag hoppas att N kommer snart.

Filippa verkar va inne i nån klängperiod nu, kanske inför den utvecklingfas som enligt schemat ska börja imorgon. Under träningen idag skrek hon typ 70 % av tiden, helt hysteriskt, men tystnade så fort man tog upp henne. Blev kanske bara 90 % träning, eftersom jag var tvungen att plocka upp o ner henne ur vagnen hela tiden... Nåväl, 70 av veckans 200 armhävningar är i varje fall avklarade, veckans utmaning! På onsdag missar jag bootcampen eftersom det är avslutning på öppna förskolan, men jag tror nog att jag tänker köra ett eget pass på förmiddagen. Bättre än inget :)

Publicerat: 2013-05-27 @ 18:06:57


Frukost

Dagens frukost + ett ägg som fortf ligger och puttrar ute i köket.

Publicerat: 2013-05-27 @ 08:26:07


Mors dag

Idag är det min dag. Och resten av alla andra mammors också såklart. Det känns fortfarande overkligt ibland att JAG är en mamma. En sån där härlig trygg människa som alltid har svar på allt. Är det jag? :) Jag fick fina blommor i morse och en mycket tjusig trisslott, dock tyvärr utan vinst.

Helgen har gått i all hast. Igår tog jag en sväng på stan, utan barnvagn, så det gick lite fortare än vanligt. Jag köpte nya träningsbyxor och lite kläder till Filippa. Att köpa bebiskläder är det roligaste som finns! På eftermiddagen var vi o grillade med föräldrargruppen och alla bebisar, det var jättekul! Kvällen avslutades med Champions league-finalen innan vi stupade i säng.

Publicerat: 2013-05-26 @ 19:58:13


Nytt till lilla F

Publicerat: 2013-05-26 @ 18:00:05


Present från väst

Igår var min bror här o hälsade på. Han hade med sig presenter till Filippa från London. Dock kommer hon inte att få ha på sig dem i sin pappas närvaro, det var ju helt fel lag ;)

Publicerat: 2013-05-25 @ 21:31:29


Försöker igen

Det är fullt ös här nu om dagarna. Har nog aldrig haft såhär mycket inbokat förrut. Men det är ju en massa roliga saker som jag har valt själv, men ibland blir man lite trött. Speciellt när Filippa och jag inte riktigt är sams. Tur att det roliga ger en så mycket positiv energi :) Imorgon och på fredag blir det dock lite lugnare. Imorgon är det begravning på eftermiddagen, fram till dess blir det nog bara en promenad o lite hemmaträning. Fredagen är rätt oplanerad, förutom att min bror kommer hit en sväng.

Idag har vi varit o hälsat på Emelie & hennes lilla kille. Så liten & bedårande söt! Emmie och Max var också med så vi satt mest o pussade på våra små. Det var dock ett gäng tröttisar så det får bli bebisbyte och fotografering nästa gång vi ses!


Publicerat: 2013-05-22 @ 22:28:25


Fullt upp

Skitapp, hela mitt inlägg försvann precis :(

Publicerat: 2013-05-22 @ 21:41:52


Måndag

Denna helg gick snabbt! Kvällen på stan i lördags var jättemysig, vi tog en fördrink på Picnics uteservering under svajande palmer och fortsatte sedan till Åkanten där det blev mat. Mycket trevligt och vi fick till o med se en lite väl förfriskad herre ta sig ett dopp i ån för en okänd summa pengar :)

Igår fick vi besök av Hanna, Robin och lilla Ludwig. Han har blivit så stor o sprang omkring o busade. Tänk att Filippa kommer vara likadan om ett år!

Idag ska vi ut på prommis med Maria & Ida, och sen kommer min pappa hit o ska hänga med Filippa medan jag tränar. Solen skiner och det ser ut att bli en härlig måndag!

Publicerat: 2013-05-20 @ 09:52:41


Lilla gos

Publicerat: 2013-05-19 @ 21:46:28


Härliga helg

Äntligen är helgen här igen! Igår var jag & Filippa ensamma hemma på kvällen, Niclas var borta på grabbkväll. Lillan somnade redan vid 19.30 så det blev en lugn kväll hemma.

Idag har vi varit iväg o handlat lite presenter till det senaste lilla bebistillskottet och så har jag bakat en schweizernötkaka till morgondagen. Nu sitter jag o lapar sol på balkongen, om ett par timmar kommer mina föräldrar hit o passar lillan när jag & N ska bege oss ut på stan. Längtar!

Publicerat: 2013-05-18 @ 15:08:34


Sommar idag

Publicerat: 2013-05-17 @ 20:52:59


To buy

Detta ska köpas asap:

- Rullgardin till sovrummet. Då kanske Filippa inte tycker att det är dags att gå upp redan vid 4-5 tiden.
- UV-tält. Perfekt för att skydda lillan mot solens strålar i sommar.
- Plastad frotté. Lufta, lufta, lufta.

Publicerat: 2013-05-16 @ 19:31:38


Stackars liten

Min fina och annars så glada tjej ligger ihopkrupen i min famn. Hon slumrar just nu, men vaknar och gråter om vartannat. Det var fruktansvärt hemskt att ta sprutorna, dels var det inte bara en, utan två, så precis när man hade tröstat henne efter den första, var det dags för den andra som tydligen även gjorde mkt ondare. Man kände sig inte speciellt snäll alls när jag var tvungen att hålla hennes små söta ben i ett hårt grepp :( Jag har aldrig hört henne skrika så förut, det var verkligen skrik av smärta. Det verkade dock gå över rätt snabbt och resten av eftermiddagen var hon ganska glad trots allt. Vi var hemma hos Karin o träffade de andra mammorna och alla bebisar, så himla mysigt! Strax innan vi skulle gå hem började lilltussan bli kinkig och nu har vi haft en ledsen timme. Om hon får feber av sprutorna kommer den nu på kvällen sa barnmorskan, så nu håller jag tummarna att hon slipper det. Älskade lilla barn!

Publicerat: 2013-05-16 @ 18:30:28


:(

Idag känner jag mig som världens sämsta mamma. Anledningen? Vaccineringen idag :( Det känns som att jag undanhåller att något hemskt snart ska hända, och varje gång hon ler mot mig får jag ett knivhugg av dåligt samvete i magen. Usch, hoppas att hon inte blir alltför ledsen sen.

Publicerat: 2013-05-16 @ 08:34:20


Pjuh

Herregud vilket jobbigt pass dagens bootcamp var! Vi började med att köra backintervaller, där pulsen steg ordentligt! Massa varianter av plankan, knäböj, utfallsgång, armhävningar och mkt mer följde därefter. Kan sätta mycket pengar på att träningsvärken kommer va brutal imorgon...

På tal om imorgon, då är det dags för att vaccinera lillan, två otäcka sprutor ska stackarn få i låret :( Usch, jag har redan en klump i magen. Jag hoppas att hon inte kommer att tycka att det är alltför otäckt. Lilla älsklingen!

Publicerat: 2013-05-15 @ 20:52:57


Onsdag

Imorse blev det tidig morgon för oss. Jag hade en pigg liten tjej som hade sovit färdigt vid 4.30, försökte få henne att somna om men det var omöjligt, så tillslut gick jag upp och satte henne i babysittern där hon satt o jollrade medan jag fick slumra en liten stund i soffan. Man har inte mkt att säga till om här inte...

Om en timme ska vi bege oss till stationen och möta upp Emmie, Max, Ida & Nathalie. Blir lunch och lite häng innan det är dags för bootcamp. Håller tummarna för att slippa skrikfest ifrån min vagn idag. Nu vaknar lillan så nu ska hon få en puss eller tio :)

Publicerat: 2013-05-15 @ 10:27:50


Fjärde ombytet...

...på tre timmar för denna lilla dregglis.

Publicerat: 2013-05-14 @ 20:01:24


3 månader

Idag är det 3 månader sedan Filippa såg dagens ljus för första gången. Vad gjorde vi innan dess undrar jag? Vi har varit igång hela dagen, började med ett besök på öppna förskolan här i Fålhagen, det var jättemysigt med sångstund och fika. Blir nog ett besök där nästa vecka också :) Efteråt mötte vi upp Emmie och Max för en promenad till Gränby där vi åt lunch med Matte. Bebisarna skötte sig exemplariskt och vi fick i oss vår mat alla tre! Nu ligger jag och myser med min lilla skrutta, tror att hon är rätt trött efter dagens alla intryck.

Publicerat: 2013-05-14 @ 16:17:17


Mönsterbonanza

Publicerat: 2013-05-13 @ 21:37:24


Stickat från mormor

Publicerat: 2013-05-13 @ 13:27:08


Måndag

För första gången på många veckor ligger jag i soffan och vilar tillsammans med lillan. Hon sover så bra på nätterna så jag klarar mig utan någon tupplur på dagen. Nu har jag dock inget att göra så jag passade på :)

Denna vecka är full av roliga saker.
- Mamma bootcamp idag och på onsdag.
- Hoppas på solskenspromenader med Emmie & Max
- Imorgon ska vi testa öppna förskolan för första gången och se ifall det är em hit eller ej. Efter det väntar lunch på Gränby.
- Imorgonkväll ska jag till Sats och träffa en PT. Ingen träning imorgon utan vi ska prata om hur timmarna ska läggas upp och vad jag vill ha ut av dem.
- Hoppas hinna träffa Emmie & Nathalie på onsdag.
- På torsdag ska vi till BVC där lillan ska vaccineras. Mindre kul men det ska bli intressant att se hur lång hon är nu och vad hon väger, det var över en månad vi kollade det sist. Om Filippa inte blir alltför kinkig av sprutorna ska vi hem till Karin på mammafika.
- På lördag kommer mina föräldrar hit för att vara barnvakt åt Filippa på kvällen medan jag och N ska gå ut o äta. Ska bli mysigt med lite vuxentid, även fast man säkert kommer slänga i sig maten ;)

Ha en fin vecka!

Publicerat: 2013-05-13 @ 13:16:27


Nytt

Har tänkt posta detta inlägg hur länge som helst (iaf i en vecka). Filippa har fått så fina kläder av sin farmor och av snälla Marre & Jens.

Publicerat: 2013-05-12 @ 10:00:56


Sött

Hittade denna ursöta body på nätet idag. Det blir nog till att klicka hem den till Flippis sommargarderob :)

Publicerat: 2013-05-09 @ 18:59:54


Glad Kristi himmelsfärd!

Vilken lyx med en söndag mitt i veckan och hela familjen är samlad :) Filippa ville gå upp vid 7 så vi åt frukost (hon), drack kaffe (jag) o begav oss sen ut på en tidig powerwalk runt ån. Bra tid att vara ute på om man vill få motivation till att träna, vi mötte en hel del löpare som var hurtiga. Tur att jag ska iväg på spinning om en liten stund :) Har precis slängt i mig en nyttig bananpannkaka, gjord på ägg, banan och kesella. Det var lite klurigt men jag fick till det på andra försöket. Nu ska jag packa väskan o pussa på min dotter innan jag ger mig av till Sats!

Publicerat: 2013-05-09 @ 10:05:12


Onsdag

Ännu en dag i solens tecken. För mig började dagen med en "sovmorgon" till klockan sju, då N gick upp med lillan vid halv sex då hon tyckte att det var dags att börja dagen. Jag drömde mardrömmar hela natten och sov dåligt (trots att F sov som en stock, så onödigt) så det var skönt att få en extra timme.

Vi mötte upp Emmie och Max efter frukost och tog en pw i hettan, det var verkligen sjukt varmt! På eftermiddagen var det dags för pass nr 2 i Stadsparken. Denna gång var Filippa inte lika snäll o sov, hon vaknade lagom till att det skulle börja och växlade mellan att sova och att skrika när nappen hade åkt ur. Men det gick rätt bra ändå, hon fick skrika några sekunder längre än vanligt o så tittade jag till henne mellan varje set övningar. Peppad av endorfiner efteråt, mötte vi upp N och gick o köpte ananas och melon till kvällen, istället för något mindre nyttigt :) Nu passar jag på att sola benen ett litet tag på balkongen innan det är dags att börja med maten. Härligt som tusan!

Publicerat: 2013-05-08 @ 17:00:36


MBC

Igår var första passet av Mamma Bootcamp. Jag hade hoppats att Filippa skulle vilja vara vaken fram till att det var dags att bege sig, för att hon sedan skulle sova i vagnen, men icke. Hon somnade som en stock redan vid 13 (passet började 15), men fantastiskt nog sov hon ända till passet var över! Många andra bebisar låg dock och skrek i sina vagnar under tiden, så det är rätt skönt att veta till kommande pass att det är helt okej om det råkar bli så.

Vi samlades i Stadsparken, det var ungefär 30 glada mammor och bebisar. Vissa såg ut som elitidrottare typ, och andra inte så det var en skön mix. Hela passet utfördes i par, så det var tur att jag träffade Karin där så att jag slapp vara med en främling :) Det var lite likt crossfit, med en blandning av styrka och kondition. Vi fick till och med springa, och till min stora förvåning gick det riktigt bra. Inga långa sträckor och inget tempo att prata om men ändå. Jag slutade ju springa i augusti förra året, så det kändes skönt att prova på igen och känna att det funkade även nu. Plankor var det även gott om, det verkar vara något av favoritövningen i det här konceptet.

När passet var slut fick de som ville stanna kvar och få hjälp att ta reda på ifall man hade stor eller liten magmuskeldelning. När man är gravid töjs ju de raka magmusklerna ut och delar sig, och det tar olika lång tid för dem att senare dras samman. När man dessutom föder med kejsarsnitt drar läkarna isär musklerna ännu mer för att komma åt att plocka ut bebisen, så jag befarade det värsta. Men, jag fick en trevlig överraskning när vår tränare kände efter och konstaterade att mina muskler var helt ihop i övre delen av magen, och runt naveln var de särade lite mindre än två fingrar (bredden). Två fingrar är som det ska vara efter en förlossning, får det plats fler fingrar (fyra eller fler än vanligt) måste man jobba hårt för att få ihop dem igen. Så det var goda nyheter! Nu ska jag bara försöka få bort allt flubb som täcker dem bara ;)

Träningsvärken idag heter duga, men det är bara att ladda om igen inför morgondagens pass! Idag blev dagens träning 8 km promenad i hettan ut till Gamlis och hem. Rätt jobbigt det med. Skönt att vara igång iaf!

Publicerat: 2013-05-07 @ 20:32:27


Sol i massor

Denna soliga tisdag hänger jag och Emmie med bebisarna ute i Gamlis. Mycket trevligare än att sitta hemma på balkongen och här kan dessutom man ha vagnarna utomhus. De små verkar än så länge sova i skift, just nu är det min tur att sitta ute medan Filippa sover i skuggan i vagnen. Jag Kommer nog vara rätt så röd om nosen ikväll!

Publicerat: 2013-05-07 @ 13:05:27


Tidigt

Såhär mysigt kan man ha det kvart över fyra en vanlig tisdag.

Publicerat: 2013-05-07 @ 04:16:08


Nytt i hårväg

Häromdagen kom ett roligt paket från bästa Linnea, superbra schampo och balsam från Goldwell :)

Publicerat: 2013-05-06 @ 13:10:17


Dagens roliga lunch

Publicerat: 2013-05-06 @ 13:07:51


Måndag

Ny vecka, nya tag! Idag börjar Mamma bootcamp och jag längtar! Nu är det dags att få ordning på denna kropp. En helt godisfri helg blev det, mycket bra för att vara jag.
Jag blir lätt insnöad på saker, medan jag var gravid och nu den första tiden som mamma har jag frossat i preggotidningar och mammabloggar. Nu när träningslusten är åter, blir jag sugen på att istället läsa om träning och hälsa, för att få upp motivationen. Jag hittade häromdagen en rolig sida på instagram som jag följer #workforitbootcamp, där det ständigt läggs upp träningspepp och utmaningar. Veckans middagar planerades som vanligt igår, och det blir mycket kyckling, lax och sallader av olika slag. Ikväll blir det dock lite onyttigheter, då det vankas tjejfika här :)

Publicerat: 2013-05-06 @ 12:25:37


Hipp hipp hurra min älskling!

Idag fyller världens bästa sambo & pappa år!! Det var egentligen min sovmorgon i morse, men efter att jag och F varit uppe o ätit vid femsnåret, tyckte jag att det verkade taskigt att tvinga upp N tidigt på sin födelsedag, så jag la lillan mellan oss i vår säng så sov vi alla vidare till klockan nio. Mys!
Niclas blev sedan uppvaktad med skönsång och paket och en massa leenden från Filippa, den överlägset bästa presenten gissar jag :)

På tal om Filippa så skötte hon sig exemplariskt igårkväll. Hon sov som en stock hela tågresan och även i bilen till Bromma. Var vaken ett par timmar och somnade sedan för natten i hårdliften, så vi kunde njuta av god middag o härligt sällskap i lugn och ro.

I eftermiddag blir det födelsedagsfika här för N, och till kvällen en god middag och filmmys.

Publicerat: 2013-05-04 @ 13:28:24


På tåget

Jag sitter just nu på tåget, alldeles på helspänn. Tågpremiär med lillan och hon var på sitt allra värsta humör när vi gick hemifrån. Jag tror bestämt att den lilla damen var trött, för hon somnade så fort jag la ned henne i vagnen. Jag ber ber ber att hon vill sova ända tills vi är framme i Ulriksdal. 39 minuter kvar dit om allt går enligt plan. Vore så skönt om första tågresan gick bra, annars dröjer det nog innan jag vågar mig ut igen.

I förmiddags var vi på BVC och dagens tema var sjukdomar som de små kan råka ut för och vad man kan göra i hemmet, och sedan var det dags för babymassage. Filippa var lite kinkig till en början, men när det var dags för massage sken hon upp och verkade gilla läget. Det var jättemysigt och jag ska försöka hinna med en liten massagestund varje dag, kanske innan läggdags.

Ikväll blir det alltså middag i Bromma, hemma hos Linda, Micke & Juni. Det ska bli kul att se ifall småtjejerna bryr sig mer om varandra än sist de sågs.

Nu ska jag fortsätta att bevaka mitt barn, 27 minuter kvar :)

Publicerat: 2013-05-03 @ 17:00:30


Morgondagens äventyr

Morgondagen blir en hektisk dag emellanåt vill jag gissa. Det handlar alltså om tider som ska hållas. Först har vi BVC-träff kl 10 (fattar inte varför de läggs så "tidigt"), så det blir att gå upp i ottan för att hinna få både mig och lillan respektabla o nöjda inför dagen. På kvällen väntar middag hos Linda & Micke så jag ska för första gången åka tåg med Filippa. Jag är väldigt nervös, för jag gissar att hon inte kommer vilja ligga stilla i vagnen direkt... Får preppa med hennes mat nära till hands, nappar och ett glatt humör. Det värsta som kan hända är väl egentligen onda blickar från medpassagerare och det kan jag nog stå ut med. Niclas kommer och hämtar upp oss sen i Ulriksdal, jag kände att en bussresa i rusningstid efter en timmes tåg var lite overkill.

Publicerat: 2013-05-02 @ 20:52:53


Wow

Alltså man kan ju inte annat än att bli avis. Tänk att denna kvinna har fött barn för mindre än ett år sedan. Helt galet! Det får bli min inspiration framöver. Från och med idag tar jag bort mina två stora laster, bröd och godis. Ok någon enstaka gång men inte till vardags. Ska försöka hitta annat fredagsgott att ersätta godispåsen med. Tips mottages gärna! Raska morgonpromenader med barnvagnen (på morgonen när tid finns, annars senare på dagen) och på måndag börjar jag med Mamma bootcamp, som jag kommer köra två dagar i veckan. Utöver det blir det ett spinningpass i veckan för att få upp flåset igen. Tänkte även boka in mina två PT-timmar jag har kvar på Sats innan jag byter gym i sommar. Jag kommer ha ambitionen att få till 3 träningspass i veckan (förutom promenaderna) det känns rimligt med tanke på allt annat som sker om dagarna. Men viktigast och överlägset svårast blir kosten, men nu är det bara att köra! Blir knappast någon Gynning-kropp till beach 2013, men kanske till beach 2014, eller typ lagom till att det är dags att bli gravid igen haha!

Publicerat: 2013-05-02 @ 15:33:36


Tips

Jag följer Amanda Schulmans blogg och idag har hon skrivit några tips till föräldrar som jobbar samtidigt som de har med sig sin bebis. Jag tycker dock att dessa tips även kan appliceras på mammor och pappor som är föräldrar"lediga" utan att jobba, för man har ju rätt ofta inbokade "möten" typ BVC-besök o träffar med vänner. Här kommer Amandas tips:

Boka ingenting innan klockan tolv. Och absolut ingenting innan klockan tio. Du behöver de lugna mornarna och förmiddagarna. Du vet aldrig hur natten innan var.
Packa skötväska och vagn som om ni skulle vara borta i två dagar. Allt kan hända. Tre ombyten nerbajsade på en kvart till exempel.
Inget jobb är viktigare än din bebis. Allt går att boka av. Till och med i sista sekund.
Boka inga heldagar, du orkar inte det.
Omge dig med människor som har barn eller är väldigt förstående.
Var förlåtande mot dig själv. Den här bloggen till exemple är inte så bra som den alltid har varit just för tillfället. Jag försöker bara få ihop allt och ibland är det inte så lätt. Man gör så gott man kan. Din bebis är det viktigaste, resten kommer i andra hand.

Publicerat: 2013-05-02 @ 10:24:26


En ny generation

Idag har vi varit i Ns morfar och mormors hus. Jag fick tyvärr aldrig träffa Niclas o Emmies mormor men deras fina morfar hade jag lyxen att få lära känna under några år. Det gör att jag tänker på min egna underbara morfar som lämnade oss för 7 år sedan, och min fantastiska farfar som somnade in för snart 2 år sedan. Trots att de båda fick leva långa härliga liv, känns det liksom så bortkastat att så fina människor inte kan få leva för evigt. Jag är säker på att de båda hade avgudat Filippa, och det gör de säkert nu med, där de sitter på sina fluffiga vita moln och vakar över oss. Min farmor fick träffa lillan när min pappa fyllde år, och även fast hon nog inte riktigt förstod att det var mitt barn, verkade hon väldigt förtjust. På Kristi himmelsfärd kommer min mormor ner till Sthlm och hon ska då få träffa sitt barnbarnsbarn. Det ska bli jättemysigt! Sorgligt att inte alla man älskar kan få dela hela ens liv, men tur att man har den nya generationens små mirakel att glädjas över.

Publicerat: 2013-05-01 @ 22:09:46



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!