Min dag

Är det normalt att vakna kl 7.15 på en lördag? Det gjorde jag i morse och kunde inte somna om. Lagom kul. Jag fördrev tiden med att ge mig ut på en löptur i regnet, så någon nytta blev iaf gjord :) Jag har även hunnit med en svängom på stan, fyndade bland annat nya träningskläder och ett par skor, kan lägga upp en bild sen. Tillsist besökte jag Alicia på Hairteam och klippte av ett par centimeter av mitt hår, som växer som ogräs. Skönt såhär inför den kommande semestern!
Publicerat: 2012-06-30 @ 16:39:14


Mina favoriter

Jag klickade ju hem lite hårprodukter strax innan blogg-appen slutade fungera som jag inte har hunnit visa. Alla dessa produkter kan jag verkligen rekommendera starkt. Sjukt bra för torrt hår som behöver massor av näring och fukt.
 
Hårspray från KMS med väldigt bra stadga.
Smoothing creme från Tigi After Party, perfekt att ha i håret efter att man har fönat eller plattat håret. Gör håret anti-frissigt, mjukt och perfekt glansigt.
 
Shampoo och balsam från Redkens extreme-serie. Drygt och luktar mumma! Lite dyrare men sidor som Lyko och Bangerhead brukar ha erbjudanden med bra rabatter, då får man passa på :)
Världens bästa inpackning på Joico, K-pak reconstruct deep penetrating. Denna inpackning har vunnit åtskilda priser för bästa inpackning och jag kan hålla med. En pärla för skadat och/eller torrt hår.
 
Denna produkt är från Uniq One och är en allt-i-ett-produkt. Jag brukar ha i den i håret efter jag har handdukstorkat, innan föning. Den har 10 olika egenskaper, och jag kommer inte ihåg alla, men det är bl.a. värmeskydd, anti-frizz, glans, näring, skyddar mot sol, motverkar klyvna toppar och mkt mer. Dessutom luktar den riktigt gott, och kostar inte mer än 150 riksdaler!
 
 
Publicerat: 2012-06-28 @ 11:36:43


Mosa ben

Jag minns inte om jag skrev det förut, men för ett par veckor sedan slog jag mitt personliga rekord i benpress. 140 kg blev det! I morse var det dags att mosa benen igen, och jag tyckte faktiskt att dessa 140 pannor kändes aningens lättare än sist :)

Publicerat: 2012-06-28 @ 11:24:15


Trevlig onsdag i storstan

I går blev det aw efter jobbet m Emmie. Nathalie & Anna. Det vankades Finans & Juristbar på Petite på Östermalmstorg för likasinnade i branschen. Det blir vin, ceasarsallad och mysigt häng. Efteråt gick vi vidare ner mot Stureplan och hittade Bertlin och Lundström på Sturehofs uteservering, så vi hängde där ett tag. Nathalies supersöta lilla Anton var också med o förgyllde kvällen, han lyckades nog charma de allra flesta i sällskapet :)

Många plus på den kvällen helt enkelt!
Publicerat: 2012-06-28 @ 08:05:52


Lugn & ro

Passande nog till mina fyra hälsoveckor tänkte jag börja gå på Bodybalance igen. Provade det några gånger i vintras och det var bra träning, väldigt annorlunda mot vad jag brukar träna, men det kan nog också behövas. Bra med lite lugn och ro för sinnet om inte annat :) Tyvärr är passen på lite dåliga tider nu på sommaren på Sats, men på söndag tänkte jag passa på att gå. Efter det är det onsdagkvällar som gäller, så de kvällarna ska jag allt försöka gå. Smidighetsträning och styrka, en perfekt kombo!

Publicerat: 2012-06-27 @ 12:27:15


Hurtig tisdag

Denna tisdag började med en pw ute i den friska (kalla) luften. Hade precis tänkt somna om igen när jag tog mig själv i kragen o klev upp. Jag pimpade till frukostsmoothisen idag med en näve babyspenat. Det smakade ingenting alls men ger ju mkt bra vitaminer = like på den!
 
Det blev crossfit idag ändå, trots att förra veckans pass skulle ha vart det sista. Ett jobbigt explosivt pass som avslutades med tävlingar. Först ut var jägarvila utan vägg som stöd. Jag lyckades komma 4:a av 12 st (varav det bara var jag o en till som var tjejer) så jag var jäkligt nöjd. Det gick mindre i bra i tävlingen i vem som kunde stå på händer längst. Den sista grenen var armhävningar, crossfitarmhävningar alltså, där måste bröstkorgen nudda golvet på nervägen och armarna måste vara helt raka i uppeläget. På tå givetvis. Jag tror att jag var sämst med mina 7 godkända (uppfyllde man inte kraven räknades inte den repetitionen). Är nöjd med det ändå, nästa gång blir det 10! :) Lite pinigt när man skulle göra dem en och en medan alla andra stod o kollade på en haha!
 
Nu ska jag laga kvällens mat, det blir lax i ugn med egengjord sweetchili, hittade ett recept som lät mkt gott. Till det blir det bulgur eller couscous.
 
Ha en trevlig afton!
Publicerat: 2012-06-26 @ 18:53:00


Uppdrag linssoppa

Först ut på hälsovecka nr 1 serverades det linssoppa till middag. Första gången jag lagar det och det blev riktigt gott. Kanske inte i nivå med en god köttbit eller tacos, men bra nog för att vara soppa :)
Publicerat: 2012-06-25 @ 20:19:20


Regnig måndag

Vilket underbart väder! Är rätt glad över att detta inte är min första semesterdag. Väl på jobbet möttes jag av sisådär en halvtimmes uppdateringar på datorn, så gick det med den effektiva morgontiden.

Publicerat: 2012-06-25 @ 08:23:25


Healthy as hell

I morgon är det exakt fyra veckor kvar till min semester. Dessa fyra veckor ska få bli hälsoveckor, som en sista slutspurt innan ledigheten är här. Det innebär bra sömn, bra träning och bra mat. Tänker inte köra någon detox, men fokusera på att hålla nere intaget av socker, lightläsk/saft, alkohol och annan alltför processad mat. Sen får man lyxa till det på semestern istället. I morgon blir det t ex linssoppa till middag (till Ns försträckelse) får se hur det går :)

Nu ska jag snart sova, 6 timmars sömn per natt är inte OK under dessa veckor!
Publicerat: 2012-06-24 @ 21:27:22


SHM

I morgon släpps biljetterna till Swedish House Mafias sista spelning tillsammans nånsin (?!) som lägligt nog hålls på den nya Friends-arenan den 24 november. Vi är ett gäng som ska försöka få tag i biljetter i morgon, de lär nog ta slut rätt snabbt. Ska bli så sjukt kul!!!
 
 
Publicerat: 2012-06-24 @ 12:03:55


Söndagsupdate

Halloj!
 
Det är lite tråkigt att det inte går att blogga nu när det händer så mycket roligt. Midsommarafton var det i förrgår, och det blev en alldeles strålande dag. Det hittills rätt trista sommarvädret bestämde sig för att släppa fram en hel dag av klarblå himmel och strålande sol. Det var nog många som hade rätt snygga brännor efter den dagen :)
Vi hade en dag full av trevligt sällskap, massa roliga lekar och tävlingar på blodigt allvar, sjukt mkt god mat & många skratt på det. Gårdagen blev desto lugnare, hemmachill och filmkväll stod på schemat. 
 
Idag började jag dagen med en löptur kl 9, det kändes bra efter dessa dagars frossande. Lägenheten är i behov av städning så det blir härnäst, sedan ska jag till Sats en sväng och så blir det lite mathandling inför den kommande veckan. Är lite sugen på o börja med smoothies till frukost, så jag ska googla på bra och nyttiga recept. Känns somrigt och gott!
 
Nu är det för övrigt, bara 4 veckor kvar till min semester, ska bli huur skönt som helst!! Då väntar bland annat Öland och Kreta, helt underbart ska det bli!! 
 
Nej, nu ska jag ta tag i städningen. Ha en fantastisk söndag!
Publicerat: 2012-06-24 @ 11:04:30


Midsommar is coming up

 Jag saknar bloggen! Vet inte riktigt hur länge blogg.se tänkte ha en ickefungerande app, det verkar nästan som att de har gått på semester. Har ju massa bilder på iphonen att lägga upp!!
 
Idag har jag varit ledig och har haft en väldigt skön dag. Det bästa av allt är att sommarvärmen kom på riktigt! Klarblå himmel, strålande sol och riktigtvarmt!
 
I morgon är det midsommarfirande dagen lång som gäller. Vi ska fira ute i Gamlis, ska bli himla mysigt :) Kylen är full av sill, färskpotatis och öl så det lutar åt en utmärkt dag! 
 
Glad midsommar på er allihop!
Publicerat: 2012-06-21 @ 22:10:16


1/3

En dags arbete är avklarat och det betyder även en tredjedel av denna jobbvecka. Ska bli jättehärligt med en ledig långhelg. Appen suger fortfarande och här skriver man allt med en halv sekunds fördröjning, ingen höjdare alltså. 
Gymmade idag på lunchen och körde ett pass som det var några veckor sedan sist. Herre vad tungt det var! Lyckades dock med att klara samma vikter som sist, men det var inte lätt. I morgon är det sista crossfit-passet innan sommaren så det kanske var bra med hård uppladdning idag :)
Nu ska jag hem och laga något gott till middag, är vrålhungrig efter lunchens torftiga sallad. Matlåda är så mycket bättre! 
 
Publicerat: 2012-06-18 @ 17:36:41


Söndag

Appen fungerar fortfarande inte och jag sitter väldigt sällan framför datorn hemma så jag hoppas att den kommer igång snart. Detta har varit en extremt regnig helg. Inget sommarväder här inte. Håller på o städar o tvättar lite, tar nog o trotsar regnet snart o går ut en sväng, är i behov av frisk luft känner jag. Veckans matinköp ska planeras och i eftermiddag väntar en tur till Sthlm. Seeeeg dag.
Publicerat: 2012-06-17 @ 12:46:27


Skitapp

Blogg.se-appen vägrar fungera för mig idag. Jag som har så mycket kul att berätta :)

På återseende när den börjar fungera igen, nu tar jag helg.
Publicerat: 2012-06-15 @ 16:51:03


Hårfint

Jag tog fem minuter av arbetsdagen och klickade hem en massa härliga hårprodukter som jag är i stort behov utav. Det är just typiskt att allt i hår, make up och parfymväg ska ta slut samtidigt. Visar sen vad det blev!

Publicerat: 2012-06-13 @ 16:44:31


Ida och Carin

Ikväll ska jag på vernissage på Scandic Malmen. Superduktiga Ida och Carin ställer ut gunghästar i svarta lådan som ska auktioneras ut till förmån för Childhood. Ska bli himla skoj att se :)

Publicerat: 2012-06-13 @ 11:23:32


Kom igen nu Sverige!!!

Jag brukar inte vara överdrivet angelägen över fotbollsmatcher men nu är jag på riktigt nervös! Måtte Sverige vinna nu om en dryg timme mot Ukraina! Det behöver vi i denna regniga sommar :)


Publicerat: 2012-06-11 @ 19:54:09


Sommarläsning

Jag hittade denna bok på Coop idag. Har väntat med att köpa den tills den kom ut i pocket och nu är det alltså dags. Snyggt omslag!

Publicerat: 2012-06-11 @ 19:02:29


Fetto

Min hy i ansiktet är för tillfället under all kritik. Fet som sjutton. Det får till o bli hemma-spa ikväll med ordentlig rengöring, scrub & ansiktsmask. Naglarna ska också få lite färg, när jag ändå håller på.

Publicerat: 2012-06-11 @ 12:10:27


Måndag igen

Då var det måndag igen. Efter en extremt mosig söndag tyckte jag att det var rätt skönt att gå upp i morse. Det blev en pw på 40 min för att vakna till liv & en proteinladdad frukost efter det. Dagens träning är planerad till backintervaller i den hemska gropen vid jobbet och matlådor till lunch och mellis är packade. Planering is the shit.

Ikväll väntar Sveriges första match i EM, kommer bli himla spännande! Vore kul om Sveriges tur skulle fortsätta detta år, efter vinsten i Eurovision :) Jag funderar även lite på att ta ledigt på fredag. Kan vara skönt med en långhelg. Lär vara svårare att få till det senare när kollegorna börjar gå på semester.

Ha en fin måndag!

Publicerat: 2012-06-11 @ 07:45:38


My new love

Publicerat: 2012-06-10 @ 15:12:28


Hot hot hot

Denna värmelampa köpte vi idag. Perfekt till ballen när solen har gått ner bakom husen :)

Publicerat: 2012-06-09 @ 18:05:21


Poddis

Hemmafredag ikväll. Fotbolls-EM på tv såklart. Jag är däremot mer intresserad av mina poddisar. Två avsnitt av underbara Hannah och Amanda, ett avsnitt av Gynning och Anita Schulman och nu är det dags för Jenny Strömstedt och Carina Berg. Härliga brudar allihopa!

Publicerat: 2012-06-08 @ 22:09:14


Tjusiga drinkar

Såhär fina drinkar bjöds det på hemma hos Tess i tisdags.

Publicerat: 2012-06-08 @ 14:29:13


Underbart

Jag har precis haft världens mysigaste kväll med mina fina. Det började med att jag mötte upp Anna och fick My precious :) Sedan blev det middag med världens godaste risotto & grillad halloumi på Spisa hos Helena. Några glas vin på Scandic Grand central fick avsluta en kväll som man inte ville skulle ta slut. Det är en nöjd tjej som åker hemåt norrut ikväll. KRAM

Publicerat: 2012-06-07 @ 23:08:41


Dagens outfit

Nyvaken, på väg ut för att köpa frukost. Snyggt värre!

Publicerat: 2012-06-06 @ 13:48:18


Sweden

Hoppas ni alla har en trevlig nationaldag. Idag tycker jag att man ska vara glad över att bo i ett så bra land som Sverige faktiskt är. Kalla och regniga sommardagar till trots. Extra skönt med en ledig dag mitt i veckan också. Jag har fixat och donat lite här hemma och ska om ett tag ner på stan och träffa Malin.

Publicerat: 2012-06-06 @ 13:46:02


Cocktailparty

I morgon firar vi Sveriges nationaldag och är lediga från jobbet, härligt! Ikväll blir det cocktailparty hemma hos Tess. Blir nog festligt värre!

Publicerat: 2012-06-05 @ 09:40:38


Fotboll...

...var kvällens aktivitet! Kan väl inte direkt säga att de gamla takterna satt i, och oj vad ont i fötterna man fick :) Trots det, en mycket trevlig måndagskväll!

Publicerat: 2012-06-04 @ 21:30:23


Keep or not?

Dessa blev det. Behålla eller ej?

Publicerat: 2012-06-04 @ 19:39:27


Shopping

Måndagsshopping i storstan. Blev ett par nya glajjor lagom till sommaren. Ska hem och vända o vrida på dem för att se om de ska behållas :)

Publicerat: 2012-06-04 @ 19:11:19


Dagens träning

Blev 5 km löpning. Dock inomhus, då det inte riktigt var varmt nog att springa ute i linne och kortbyxor.

Publicerat: 2012-06-04 @ 18:12:37


Tonight

Ikväll ska jag göra en himla rolig grej :) Nästan så att jag längtar!

Publicerat: 2012-06-04 @ 11:11:32


Träningsnytt

Jag uppdaterade min träningsgarderob igår. Ett par löptights summer edition och två linnen fick följa med hem.

Publicerat: 2012-06-04 @ 07:03:57


Leverans från New York

Denna fining köpte snälla Annis åt mig igår :) Hon är i NY och shoppar loss. Can't wait!

Publicerat: 2012-06-03 @ 16:40:43


Trevlig helg

Jag har haft en himla trevlig helg, och ännu är den inte slut. Igårkväll var Magnus, Maria och Ida här och åt tacos. Jag hade planer på att möta upp Malin och c/o lite senare, men vädret gjorde att jag stannade inomhus. Ikväll vankas bio och Big brother-final :)

Publicerat: 2012-06-03 @ 16:32:26


Amazing

HUR har det kunnat få plats en bebis innuti denna platta mage?!

Publicerat: 2012-06-03 @ 14:05:00


Tjohej

Dagens träning blev ett gympass (rygg) och efter det 60 min cardio, samtidigt som jag såg på Stockholm marathon. Vilka kämpar som tog sig fram i detta väder. Jag skulle då inte vilja befinna mig på Västerbron en dag som denna!

Från Sveriges sida var de riktigt bra. 4 av de 10 första i mål var svenska herrar, den bästa var Fredrik Uhrbom som sprang in som femma. Sjukt bra jobbat Sverige!

Publicerat: 2012-06-02 @ 16:00:47


Lördag

Vilken härlig junidag. Nästintill minusgrader, regn och blåst. Det kändes knappt som att det var någon idé att gå upp i morse, så jag tog mig en skön sovmorgon till 10. Gårdagkvällen spenderades framför finalen av Let's dance och hurraa vad bra att Anton och Sigrid tog hem segern!!!

I dag har jag inte så mkt planerat, funderar på att ta en sväng till Sats, om man nu vågar sig ut...

Publicerat: 2012-06-02 @ 11:08:01


Mingel

Vi fastnade på bild från gårdagens Fondbar.

Publicerat: 2012-06-01 @ 15:31:01


Bio

Jag kom häromdagen på att jag har ett par biobiljetter liggandes som snart går ut. Det känns ju onödigt att missa ett biotillfälle så nu är American Pie bokat tills på söndag! Blir perfekt innan Big brother-finalen :)

Publicerat: 2012-06-01 @ 12:57:18



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!