Fredag

Vi åkte från jobbet kl 17 idag och var hemma 19.25 efter att ha handlat. Det var lite köigt om man säger så. På en väg där det normalt är två filer tyckte vissa trafikanter att det var smart att skapa en tredje fil till höger, där kördes det om hej vilt. Därmed skrotades mina planer att fixa lite inför morgondagen, det får bli ett projekt imorgon istället. Ska bli himla mysigt att ha mina tjejer här på middag!

Publicerat: 2012-11-30 @ 21:48:27


Godmorgon vinterland

Sjukt mycket snö nu. Mysigt men kallt!

Publicerat: 2012-11-30 @ 07:40:01


Julemys

Nu är jag slut som artist. Tre plåtar saffransbullar m vaniljfyllning är gräddade och adventsstjärnorna hänger på sin plats. Mysigt värre!

Publicerat: 2012-11-29 @ 21:39:12


Första laddningen klar

Kolakakor med pepparkakssmak. Mycket goda! Sitter o vilar medan första plåten med bullar är i ugnen...

Publicerat: 2012-11-29 @ 20:49:33


Vilde

En riktig liten vilding till bebistjej har jag haft i magen de senaste dagarna. Det har varit full fart där inne nästan hela dagarna. Hon verkar dock sova på nätterna, eller så är det jag som sover så djupt att jag inte känner något. Undrar om det kommer kännas konstigt sen när man inte längre har något därinne som boxar och sparkar? Iofs lär man nog ha fullt fokus på lite annat då. Åhh som jag längtar efter min lilla prinsessa!

Publicerat: 2012-11-29 @ 17:30:25


Full fart

Jag känner hur effektiviteten fullkomligt flödar dessa dagar! Igår var jag o handlade allt inför lördagens baluns. Jag har även lärt mig allt om föräldrapenning och föräldradagar från Försäkringskassan och blanketterna är på god väg att skickas in. Nästintill alla julklappar är köpta. Ikväll blir det att packa upp stjärnor och stakar och göra fint inför advent och så ska jag baka saffransbullar och kolapepparkakor är tanken. Bäst att passa på innan luften går ur.

Publicerat: 2012-11-29 @ 17:00:54


Bebisfix

Nu kan jag bocka av ännu lite mer pinaler från inköpslistan inför bebisens ankomst. En hel del typiska apotek-artiklar har det blivit, så som tvättlappar, våtservetter, babyolja, nagelsax, nappflaska + napp, bröstvårtssalva, amningsinlägg och lite till. Bra att ha grejjer antar jag. Nu måste jag bara köpa några fina förvaringskorgar att ha allt detta i, som man lätt kan förflytta mellan badrum och andra ställen i lägenheten där man råkar befinna sig för tillfället. Det lutar nog åt en sväng mot Ikea inom kort :)

Publicerat: 2012-11-29 @ 16:31:18


Jag ser det snöar...

Publicerat: 2012-11-29 @ 07:28:58


Dagens träning, check!

Har precis tagit mig igenom ett svettigt styrkepass på Sats. Var inte helt kul att gå upp imorse till snöblandat regn & blåst, men skam den som ger sig! Det börjar dock bli sjukt flåsigt att träna, lite skillnad från förut men det är ju inte så konstigt med en hel del extra kilon och en massa extra blod i kroppen som hjärtat ska pumpa runt. Kul är det iaf :)

Publicerat: 2012-11-28 @ 06:35:06


Nu börjas det...

Publicerat: 2012-11-27 @ 18:42:55


Yooooga

Ikväll är det yogatime igen, ska bli himla skönt. Denna vecka ska fokus ligga på andning, vilket jag ser fram emot. Tror att man kan komma att ha stor nytta av just det vid förlossningen sen. Efter ikväll är det bara två tillfällen kvar, om jag inte minns helt fel. Trots att det har varit lite ovant med sådan här sorts "andlig" träning, med fokus på att slappna av och andas rätt, tycker jag att det har varit väl investerade slantar! Man kan nog ha mycket nytta av det som man har lärt sig, i många olika situationer i livet. Bra skit helt enkelt!

Publicerat: 2012-11-27 @ 16:28:47


Så otroligt underbart...

...med dessa negativa människor. Hur fasiken orkar man, på riktigt?!

Publicerat: 2012-11-27 @ 14:22:23


Todays me

Publicerat: 2012-11-26 @ 22:17:22


Monday

Jag kan inte fatta att jag redan är i 7:e månaden. Vart har tiden tagit vägen?! Känns som att jag precis har vant mig vid tanken på att ha en bebis i magen, och om inte alltför länge kommer jag ha min älskade lilla bebis i famnen. Sjukt ju! :)

I dag blev det lunchträning och en sväng i gymmet. Passande nog spelades Greyhound ur högtalarna, vilket gjorde passet snäppet roligare. Jag är extremt glad att jag investerade tid och pengar i min gravid-PT. Träningsschemat funkar super och jag kan fortf köra samma övningar nu som för 2 månader sedan. Förra veckan körde jag lite "gamla" övningar i gymmet, som funkade prima pre-preggo-tiden, men som inte var lika härliga nu. Kände direkt efter passet att de nog inte var helt optimalt för ryggen.. Så att tänka på vilka övningar man kör är verkligen att rekommendera! Min PT sa att fram till ungefär vecka 20 kan man oftast köra på som förut, förutsatt att det känns bra såklart, men att man veckorna därefter bör tänka på en hel del saker när man utformar sitt styrkepass.

Publicerat: 2012-11-26 @ 15:10:37


25 november

3 månader kvar. 12 veckor. Heja, heja!

Publicerat: 2012-11-25 @ 20:48:20


Söndag

Det blev en sväng på Gränby idag. Köpte lite fina bebisprylar, lite underkläder och lite julklappar. Efter ett par timmar fick jag ont i fötterna (hänger nog kvar sedan gårkvällen) så då begav mig hemåt. Väl hemma började så lägligt en Twilightfilm på tv, perfekt söndagsmys! Nu har precis N kommit hem från en shoppingdag i Sthlm så nu väntar middag & Solsidan.

Publicerat: 2012-11-25 @ 19:00:10


SHM

Igår var det dags att se Swedish House Mafia. Vilket röj det var! Sjukt stor arena och en mkt bra konsert. Saknade lite fler hits, men sen är jag ju inte någon inbiten housare heller. Coolt att se den grymma trion iaf :) Jag tror att upplevelsen hade blivit ännu bättre (tyvärr) med lite alkohol i blodet. Som nykter är man ju inte lika tålig mot trängsel och att få öl på sig från alla håll och kanter. När man dessutom har en mage att skydda med näbbar och klor blir man än mer försiktig. Men vi hittade ett par riktigt bra platser där det (oftast) inte var alltför trångt.

Lilla bebistjejen skötte sig exemplariskt och verkade sova sig igenom hela showen. Kanske blir framtida nattmusik alltså :) Som kompensation för att morsan var ute och röjde halva natten ska lilla prinsessan idag få bli lite bortskämd, tänkte strax åka upp till Gränby för lite bebis och julklappsshopping. Ha en mysig söndag!

Publicerat: 2012-11-25 @ 12:36:24


Dagens skratt

Älskar denna video, går inte att hålla sig för skratt haha :)
 
 
 
 
Publicerat: 2012-11-24 @ 14:25:01


Snart så

Nu är jag redo inför kvällens konsert. Öronproppar och stödstrumpor inköpta, haha!

Publicerat: 2012-11-24 @ 13:01:34


Imorrn smäller det...

Då är det äntligen dags att se Swedish House Mafia på den nya arenan. Såg precis när de var hos Skavlan och blev än mer taggad! Blir till att lyssna på dem hela dagen imorgon för optimal uppladdning :)

Publicerat: 2012-11-23 @ 21:59:53


Till tandläkaren

I morse var jag på mitt årliga besök hos tandläkaren. Har skött mig exemplariskt med tandtråd och flux sedan förra årets besök, och det verkar ha gett resultat för besöket gick snabbt och smärtfritt. Inga hål utan det blev bara lite putsning. Min tandläkare var också gravid, ungefär en månad före mig, så jag fick en del bra tips för vad man som gravid ska tänka på om sin tandhygein som inte står i de vanliga preggoböckerna. T ex var det bra att tugga 2-3 xylitoltuggummin om dagen under graviditeten och medan man ammar. Xylitolet går då över till bebisen och bidrar till goda anlag för starka och friska tänder. Kan vara värt att tänka på!

Publicerat: 2012-11-22 @ 16:40:08


Baby girl

Det är en hel del man behöver när en bebis är på väg har jag märkt. Eller, egentligen är behöver fel ord, man kan nog klara sig på väldigt lite, men det är mycket jag vill skaffa inför ankomsten. Barnvagn med både ligg och sittdel är redan kirrad, likaså bilbarnstol. Ett fint babynest och en amningskudde ligger även och väntar. Spjälsäng ska vi få av min morbror när det börjar närma sig. Vi har köpt en del kläder och fått mycket fint i present. Större grejjer som saknas numera är bland annat babysitter, bärsele, babygym och lite prylar till vagnen. Utöver det verkar man behöva en massa småsaker, typ termometer, badbalja, tvättlappar, nappflaskor, blöjor…ja listan kan göras lång. Och så det allra roligaste såklart, mer kläder och mjuka gosiga filtar. Det handlar nog egentligen inte om att man vill ha en massa prylar, utan snarare att det gör längtan efter lillan mer uthärdlig, det blir mer begripligt på något sätt att två snart kommer bli tre. Så fantastiskt härligt och oj vad vi längtar efter vår lilla prinsessa!

Publicerat: 2012-11-21 @ 16:37:11


Yogatime

Nu ska jag och magen iväg på yoga. Knappt att jag ser mina fötter numera haha! Passar bra med en kväll av avslappning efter en hektisk dag.

Publicerat: 2012-11-20 @ 18:33:25


Det där med namn

Vi har rätt länge haft två favoritnamn när det gäller bebisen som jag till och med tror att vi kom överens om redan innan jag var gravid. Nu när vi vet att det blir en liten flicka är namnet som ligger i topp Filippa. Det känns än så länge ganska så ohotat på toppen, sen vet man ju aldrig om bebisen som kommer ut, kommer att se ut som en Filippa eller inte, men namnet känns fortfarande väldigt bra. Sen har vi ju det här med efternamn. Filippa Clausén? Filippa Johansson? Filippa Clausén Johansson? Och så mellannamn… Pjuh, mycket att bestämma framöver alltså!

Publicerat: 2012-11-19 @ 14:54:31


Urk

Idag är en sådan dag som man helst skulle vilja spola förbi. De kommer inte ofta men ibland så. Är helt fruktansvärt trött, som att ha festat två dagar i streck och fått alldeles för lite sömn. Otacksamt när så inte är fallet. Tror bestämt att jag ska genomlida dagen på jobbet, avboka kvällens planer och bara åka hem och vila, annars kommer nog den här veckan sluta mindre trevligt. Nu är det färdigklagat, önskar er alla en bra måndag!

Publicerat: 2012-11-19 @ 08:52:03


Söta små kläder

I fredags var jag bara tvungen att köpa något tjejigt till lillsessan. Det blev denna rosa dress :) Och igår kom Pia förbi med ett par jättesöta byxor. Klädombyten kommer den lilla nog inte sakna iallafall :)

Publicerat: 2012-11-18 @ 21:26:16


Julpynt

Idag såg jag att flera av våra grannar i husen runtom har börjat adventspynta. Både julstjärnor och adventsljusstakar gick att skåda i flera fönster. Lite tidigt kanske, men fint är det ju! Jag har också fuskat lite, med att byta till julduken på matbordet. Snart är julen här, jag längtar! :)

Publicerat: 2012-11-18 @ 21:11:46


Sömntuta

Jag måste verkligen ha varit i behov av sömn inatt. Sov sådär som man gör när man är riktigt full; somnar i en position och vaknar en natt senare på precis samma sätt. Kan tillägga att det var lite stelt... Gårdagen gick i ett så idag blir en lugn dag. Ska på bio ikväll och se Twilight men utöver det händer nog inte mycket. Ha en mysig söndag!

Publicerat: 2012-11-18 @ 09:42:11


Lördag

Jag startade denna gråa lördag med en powerwalk. Fast jag får nog ta bort power och mest börja kalla det walk, det går inte så snabbt numera. Fick anstränga mig att gå om en, visserligen hurtig, äldre dam med rullator. Då fattar ni tempot... Trots det skönt att komma ut i den friska luften, dessa 90 minuter gjorde mig gott. Nu blir det till att göra fint här hemma & börja förbereda kvällens middagsbjudning.

Publicerat: 2012-11-17 @ 11:55:49


En underbar känsla

Det låter säkert jättemärkligt, men det känns på något sätt annorlunda att vara gravid idag än vad det gjorde igår. Idag när jag känner den lilla sprattla runt där inne, vet jag att det inte bara är en liten bebis, utan det är faktiskt vår lilla flicka som ligger där inne o boxas. Det känns mer påtagligt på ett helt annat sätt, konstigt egentligen! Jag vet även att hennes favoritposition är att ligga med huvudet ner o rumpan upp, något som man enligt barnmorskan kunde se i denna del av graviditeten trots att det än så länge finns utrymme för volter och kullerbyttor. Helt obegripligt att en liten mini-me ligger därinne o växer. Jag kan tänka mig att det inte kommer att bli riktigt begripligt förrän man kommer hem från BB, om ens då :) Summa sumarum så är det en väldigt lycklig fredag idag!

Publicerat: 2012-11-16 @ 13:52:16


Nedräkningen har börjat

"Bara" 100 dagar kvar nu!

Publicerat: 2012-11-16 @ 11:55:31


En liten...

...tjej!! Äntligen stillades vår nyfikenhet :) Det är en liten flicka som sprattlar omkring därinne, så himla mysigt! De kollade även tillväxt och de viktiga organen och allt såg bra ut, ännu en lättnad. Nu kan man bara längta ihjäl sig tills hon kommer ut, vår lilla prinsessa :)

Publicerat: 2012-11-15 @ 21:23:16


Ultraljud idag

Idag är en spännande dag. Vi ska på ultraljud, förmodligen det sista innan vi får träffa bebbisen på riktigt. Jag är så nyfiken på vad som gömmer sig därinne och håller tummarna för att den är lite mindre blyg idag :) Fortsättning följer...

Publicerat: 2012-11-15 @ 07:35:36


Zlatan

Synd att Sverige inte har fler spelare som Zlatan. Vilket jäkla mål (det sista)! Kan inte kännas helt fel med en sådan start på den nya arenan :)

Publicerat: 2012-11-14 @ 22:34:04


Just nu

Är så törstig att jag håller på att avlida. Kanske inte så konstigt efter 40 min i en kokhet tågvagn. Tur att man nu ser stadens ljus, jag kommer att rusa hem till närmaste vattenglas!

Publicerat: 2012-11-14 @ 21:48:13


Lillördag

Ikväll väntar trevligheter i storstan. Ska träffa ett gäng härliga gamla Robur-kollegor för middag & häng. Är sjukt sugen på mat så jag ser verkligen fram emot något gott. Det lockar inte riktigt lika mkt att ge sig ut i mörkret och sedan trängas i tunnelbanan, men det ska väl gå det med :) I morgon väntar ännu mer roligheter, denna vecka är fullproppad med skoj!

Publicerat: 2012-11-14 @ 16:47:40


Dagens tips

Jag beställde precis en prenumeration på Hannah & Amandas nya tidning. 3 nr för 99 kr hos Tidningskungen, då fick man även med ett sminkkit från Face värt 700 kr och nåt mer som jag inte minns. En bra deal!

Publicerat: 2012-11-14 @ 10:47:58


Trötter

Vilken start på jobbveckan det blev! Full rulle hela dagen + kvällsjobb så jag kom nyss hem. Hann dock med ett pass i gymmet på lunchen så då fick iaf hjärnan vila lite :) Nu blir det bara chill i soffan, det råder tv-spelskväll här hemma så för mig blir det nog blogghäng.

Publicerat: 2012-11-13 @ 20:32:14


På tv & i podden

Om en timme börjar Fotbollsgalan på tv. Jag brukar läsa några "fotbollsfruars" bloggar och det har varit mkt snack om outfits inför denna tillställning, så det blir till att kolla lite.

Annars kan jag rekommendera Hannah & Amandas pod från 1/11, där Cecilia Blankens är med istället för Amanda. Jag fastnade för henne direkt & hoppas på att hon är med mer framöver!

Publicerat: 2012-11-12 @ 19:06:52


BM kontroll v 26

Jag var hos min barnmorska idag på kontroll och hon mätte en massa värden både på mig och på bebisen. Allt såg jättebra ut så det var skönt att höra. Fick extra beröm för mitt hb-värde (järn) det är kanske all blodpudding som har gjort susen ;) Tänkte att jag skriver upp alla värden här i bloggen, kan vara kul att jämföra med kommande kontroller & lättare att komma ihåg.

Blodgrupp AB+
Hb-värde 124
Blodsocker 5,5
Blodtryck 120/75
Sf-mått 25 cm
Hjärtslag bebis 147-150

Hon sa även att bebisen låg med huvudet nedåt, vilket tydligen var bra även fast den kommer snurra runt i många veckor till innan det är desto viktigare hur den ligger.

Efteråt gick jag och köpte en liten nalle åt bebisen, den är helt fantastiskt mjuk & söt :)

Publicerat: 2012-11-12 @ 16:21:06


What a day

Nu är mina krafter slut. Efter en långpromenad, gymmande & en vända på stan vilar jag nu lite i soffan. Blev så sugen på citronvatten på väg hem så jag smet in på Konsum och köpte EN citron :)

Publicerat: 2012-11-12 @ 16:14:12


12 november

Ännu en ledig måndag idag, jag skulle nog kunna vänja mig med detta ;) Har varit ute på en pw i solen och lyssnat på Hannah och Amandas senaste pod, som denna vecka handlade om Amandas förlossning. Det är verkligen något som fascinerar mig, så det var intressant att lyssna på, men mer om det senare. Ska snart kila iväg till Sats och köra ett styrkepass & i eftermiddag blir det ett besök till min barnmorska för att se att bebben växer som den ska.

Publicerat: 2012-11-12 @ 09:52:08


Regnig söndag

Söndag & regn idag. Jag ska strax kila iväg till Sats och köra ett spinningpass, det blir en härlig start på dagen. Är ledig imorgon också så än är helgen inte över på ett bra tag :)

Publicerat: 2012-11-11 @ 10:13:40


Lost

På väg hem från Sigtuna köpte vi med oss lite oxfilé, halloumi och gott bröd som blev en god middag. Nu är det äntligen dags att börja se den sista säsongen av underbara Lost! Strecksåg de första 5 förra året, men sen glömdes det nog lite bort och vi kom oss aldrig för att köpa den sista boxen. Nu är det dock dags, längtar med spänning :)

Publicerat: 2012-11-10 @ 20:17:45


Lördag

Hemma igen efter ett jättefint dop och mysigt fika. Kvällen blir lugn hemma. Verkar vara fotboll som gäller på tv, men jag ska försöka lyckas få in ett SATC-avsnitt nu mellan två matcher.

Vägen hem från Sigtuna var dödsmörk! Satt med hjärtat i halsgropen hela vägen men vi kom hem helskinnade :)

Publicerat: 2012-11-10 @ 18:07:51


Dop

Idag bär det av till Sigtuna och lilla Ludvigs dop. Först lite mindre rolig lördagsstädning här hemma...

Publicerat: 2012-11-10 @ 10:06:19


Kvällens läsning

Publicerat: 2012-11-09 @ 21:34:55


Fredagsmys deluxe

Underbara fredag! Himla skönt med helg efter en sjukt effektiv dag på jobbet. Det gillas! Har precis avnjutit en ny, mycket god pastarätt med lövbiff, vitlök, färskost, färska örter och annat smarrigt. Nu blir det mys framför X-factor. Hoppas att ni har en härlig fredag :)

Publicerat: 2012-11-09 @ 19:54:13


Diinglis

Fick hem den fina musikmobilen till spjälsängen idag. I den stora lådan från Lekmer låg förutom mobilen, ett paket ballerinakex haha! Lite knäppt :) Spelade lite från speldosan för magen och bebben blev alldeles stilla därinne, så den kanske kommer fylla sitt syfte :)

Publicerat: 2012-11-08 @ 20:49:40


Fars dag

Glöm inte bort att uppvakta era pappor på söndag. Jag håller på o preppar kort :)

Publicerat: 2012-11-07 @ 18:44:48


Allt för dig bebis!

När man är preggo får man en massa extra blod i kroppen, tror att det var 1,5-2 liter mer som ska syresättas och pumpas runt. Det är därför extra viktigt att få i sig massvis med järn, främst för att det ska bildas tillräckligt med röda blodkroppar i den lilla bebisen som växer därinne. Jag har enbart därför, lagt till blodpudding till min kost, som alltså nu ätes en gång i veckan. Inte världens godaste mat kan jag väl erkänna, men vad gör man inte för att den lilla ska växa och må bra :)

Publicerat: 2012-11-06 @ 21:18:56


Kort om kost

Fredrik Pauluns föreläsning var väldigt bra, man hade lätt kunnat sitta där ytterligare ett par timmar och lyssnat, han verkar sannerligen ha koll på sin sak. Det här med fysiologisk näringslära verkar väldigt intressant om man skulle ha tid att fördjupa sig i det ämnet. Föreläsningen utgick ifrån en av hans böcker "50 sätt till fettförbränning" eller vad den hette och han kom med några av sina tips för att äta smartare.

- 5 st paranötter om dagen var tydligen the shit. I paranötter finns ämnet selen som gör att kroppen bildar egna antioxidanter, som är mkt bättre än de antioxidanter som vi får i oss av att t ex äta blåbär. Fem ynka nötter låter ju inte så mkt, så det kanske man borde börja med för att fylla sin selenkvot.

- Generellt ang nötter, var 50-100 g om dagen lagom att få i sig, enligt Fredrik.
- Kryddor var att rekommendera vid matlagning, gärna starka sådana. Kanel var bra att äta ca 2 gram om dagen av, då sänker man sin högsta blodsockerkurva med 30 % på sikt. Frågan är bara vad man ska göra med denna kanel om man inte äter gröt eller kanelbullar varje dag. Tips?!

- Yoghurt var väldigt bra att äta, både för kalcium och tarmbakterierna som finns där i. Han rekommenderade naturell yoghurt med 3 % fetthalt, lägre fetthalt mättar inte lika bra och högre fetthalt blir för fet.

Har precis, passande nog varit o köpt en yoghurt med honung och nötter i som mellis, alltig något! ;)

Publicerat: 2012-11-06 @ 14:37:00


Hälsovecka

Denna vecka är det hälsovecka på jobbet med en massa föreläsningar, speciella träningspass och en liten mässa med olika utställare. Jag tänkte gå på en föreläsning idag som GI-gurun Fredrik Paulun håller i. Ska bli kul att se om han är så karismatisk som man har hört!

Publicerat: 2012-11-06 @ 09:35:32


6 månader, galet!

Går in i vecka 25 idag och är även i 6:e månaden. Helt sjukt vad fort det har gått! Bara tre små månader kvar nu lite drygt, eller 15 veckor för att vara mer exakt.

Publicerat: 2012-11-05 @ 20:35:11


Relationer

Nu har vi varit iväg och pratat relationer i över två timmar hos barnmorskan. En hel del parövningar men även i grupp om saker som ibland var självklara och ibland kanske inte sådant som man tänker på, men som är himla viktiga. Alla par var inte där idag,en det verkar vara en bra grupp! Framöver blir det mer kunskapsbaserade träffar, då man pratar om förlossningen, smärtlindring och amning, och så väntar även ett studiebesök på förlossningsavdelningen på Ackis, spännande! :)

Publicerat: 2012-11-05 @ 18:17:01


Redken extreme cat

Nytillskott bland mina hårprodukter är denna återuppbyggande treatment från Redken Extreme. Nu saknas bara inpackningen, sedan har jag alla produkter i denna serie.

Publicerat: 2012-11-05 @ 14:01:01


Nytt pålägg

Jag gick förbi en stor reklamskylt i morse för Philadelphia med marabousmak?! Det var då något nytt. Kanske inte helt hundra att ha på mackan men säkert smart till t ex frosting på en kaka eller i en cheesecake.

Publicerat: 2012-11-05 @ 11:16:38


Ledig måndag

Helt underbart skönt med en ledig måndag! Har en del semesterdagar kvar att ta ut innan årsskiftet så jag kan lyxa till det lite med långhelger nu framöver. Idag ska jag till frissan kl 12 och klippa av en bit av barret och senare i eftermiddag är det dags för den första föräldragruppsträffen hos barnmorskan. Hoppas på att träffa lite andra trevliga mothers-to-be att kunna hänga med i vår :)

Publicerat: 2012-11-05 @ 08:59:14


007

Kvällens biobesök gick betydligt bättre än gårdagens. Filmen var sjukt bra. Kändes verkligen inte som att den höll på i 2,5 timmar, man satt på helspänn nästan hela tiden. Kul också att se Bond slåss med en svensk, Ola Rapace. Jag rekommenderar att ni ser den!

Publicerat: 2012-11-04 @ 20:20:20


Ny dag

Efter en lång natts sömn mår jag idag betydligt bättre, tack och lov. Har kunnat äta frukost och strax blir det lite pannkakor till lunch, mat som är snäll för magen. Det blir en lugn dag, ska åka en sväng till Ikea för att köpa en ny strykbräda och ikväll blir det ett nytt försök att se Bond. Det blir en dyr film så hoppas verkligen att den är bra ;)

Publicerat: 2012-11-04 @ 12:50:00


Det här var ju trist

Det visade sig bli en mindre rolig kväll. Planen var att gå på bio och se den nya Bondfilmen. Hade lockat håret, målat naglarna och gjort mig fin kvällen till ära. Väl på bion, ungefär 10 min innan filmen ska börja känner jag av akut magsjuka, så det är bara att slänga sig in i en taxi och försöka överleva resan hem. Kvällen har alltså spenderats i badrummet och nu på soffan istället, jag har även hunnit med att gråta en skvätt för att jag förstörde kvällen. Hoppas på snabb bättring och nya tag imorrn..

Publicerat: 2012-11-03 @ 21:46:33


Alla goda ting är tre...eller?

Jag har tre vänner som ska få barn i januari och februari nästa år. Alla de väntar små tjejer. Ska bli spännande att se om vi följer samma bana eller inte. Om två veckor vet vi kanske :)

Publicerat: 2012-11-03 @ 13:49:20


Oväntat besök

I förmiddags var det någon som försökte bryta sig in hemma hos oss, eller troligare, en förvirrad granne som hade gått fel. Jag vågade inte gå fram o titta. En himla tur att det inte hände på natten, då hade jag nog aldrig mer vågar somna!

Publicerat: 2012-11-03 @ 11:32:56


Projekt

En ny punkt på min to-do-lista är att framkalla foton. Man har så himla mkt foton på datorn och mobilen som närsomhelst kan försvinna. En tanke är att framkalla foton årsvis o sätta in i en massa fina album. Detta kan ju ta en stund, men jag tänker mig att man bakåt i tiden får ta några år i taget helt enkelt. Jag tror att jag har kort från 2005 på min dator, som knappt är livsduglig, så det känns hög tid att framkalla lite. Har fått en "riktig" kamera av min snälla bror som ska börja användas framöver, gäller bara att lära mig hur den funkar först. Steg 1 blir att gå igenom alla foton o välja ut de som ska framkallas. Behöver ett par foton till en julklapp så då kan jag lika gärna börja med detta lilla projekt på samma gång.

Publicerat: 2012-11-02 @ 11:02:52


En helt vanlig torsdag

En envis huvudvärk får tyvärr orsaka inställande av kvällens planerade aw. Sjukt tråkigt, men jag hoppas att det blir bättre av lite vila. Såg att Alex o Sigges nya podcast har kommit ut, så jag får roa mig med den istället. "Förlossningen" heter den, kan bli intressant. Fick även (kanske i senaste laget) idag lära mig att homosexuella män inte ens får testa sig inför att få lämna blod. Helt sjukt om du frågar mig. Trodde vi hade kommit längre än så, men tydligen inte. Kräjsi. Imorgon är det halvdag, ska bli mkt skönt. Jag är dessutom ledig på måndag, så det blir en lång helg, lovely!

Publicerat: 2012-11-01 @ 16:39:15


Jag & magen

I morse när jag kom till jobbet sprang jag på min gamla chef, som jag hade när jag började på SEB 2009. Hon frågade hur jag & magen mådde och sa sedan "men du är ju inte så stor, är du säker på att bebisen följer tillväxtkurvan ordentligt?!" Jag som känner mig som en heffaklump varje morgon när jag stiger upp, tog det nästan som en komplimang :) Det är dock lite konstigt, inte för att jag hade någon tvättbräda till mage innan jag blev gravid, men jag kan knappt minnas hur det känns att ha en "vanlig" mage som inte är såhär gravid-hård. Sjukt hur fort man glömmer!

Publicerat: 2012-11-01 @ 09:52:07



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!