Inredning

Ikväll frossar jag i inredning till Filippas blivande rum. Skulle egentligen vilja inreda med saker som passar en 2-åring snarare än en bebis, men inser att ett litet bord med stolar nog får vänta. Men dessa finisar kommer nog att få stå med på inköpslistan:

Publicerat: 2013-07-15 @ 21:27:21


Härliga dagar

Denna vecka har bjudit på några riktigt härliga sommardagar. Vi har hunnit med en massa skoj, jag och min lilla prinsessa. Vi har hängt i solen med Emmie & Max, haft picknick med mammagruppen, ätit middag i Stadsparken, grillat hos Emmie & Herman och idag blev det en shoppingtur på stan i förmiddags och sedan solhäng resten av dagen på innergården här hemma. Det är så roligt att Filippa äntligen har börjat intressera sig för andra bebisar, igår skulle hon både pussa, krama och hålla hand med sina kompisar. Något som mottogs med blandad förtjusning haha :)

Imorgon blir det kalas för hela slanten, först födelsedagsfika hos Karin och sedan 50-årskalas i Sthlm.

Publicerat: 2013-07-12 @ 21:15:07


Sommar

Härligt väder idag! Det blir en dag i solen med Emmie & Max!

Publicerat: 2013-07-09 @ 10:17:35


Filippas dag

Förra lördagen var det Filippas dag. Namnkalas stod nämligen på schemat. Vädret var strålande, dagen till ära, så vi kunde hålla till utomhus hela dagen och kvällen. Det blev en perfekt dag på alla vis, med så mycket fina vänner och familj som var där för att fira vår lilla skrutta. Filippa fick en himla massa jättefina presenter som jag är säker på att hon kommer ha stor glädje av framöver, och våra snälla familjer hjälpte till att få all mat färdig i tid, annars hade det nog aldrig gått! Det blev en liten ceremoni, mat & tårta och en himla massa kärlek. Trötta men lyckliga var vi när vi kom hem på kvällen :)

Publicerat: 2013-07-08 @ 21:28:45


Hemma

Nu är vi hemma igen efter några fantastiska dagar på Öland. Himla skönt att komma bort och faktiskt känna att man har semester på riktigt. Hemma finns det ju alltid en miljon måsten som hela tiden ligger o gror i bakhuvudet. Hemfärden gick även den galant, trodde aldrig att Filippa skulle vara så snäll o nöjd med att sitta fastspänd i babyskyddet så länge, men tji fick jag!

I förmiddags var vi ute på en prommis med Emmie & Max. Filippa vaknade efter en halvtimme och ville bestämt inte ligga i vagnen, så hon satte igång o skrika så att hon väckte Max. Det var bara att stanna till o ta upp krama de små liven lite innan vi kunde fortsätta.

Det blev även en löptur, sjukt jobbigt! Att jag har sprungit en mil känns i dagsläget väldigt avlägset haha..

Nu ska vi snart packa ihop hela lilla familjen och gå ut o äta middag. Det blir Athen som ligger här i kvarteret, känns lagom när vi har Filippa med. Hoppas att det ska gå bra. Ser fram emot en trevlig kväll i solen!

Publicerat: 2013-07-05 @ 19:17:05


Vi har det bra

Igår började dagen med en sovmorgon för min del. När jag hade gått upp stack N ut o sprang och när han kom tillbaka var det min tur. Jag hade inga större förhoppningar, men hör och häpna så lyckades jag ta mig runt hela 3 km-rundan här springandes! Behövde inte stanna eller gå en enda gång. Höll dock nästan på att kräkas när jag var klar men det var det värt :)

Sedan tog vi en promenad in till stan och upp till slottet. Blev först lunch på en restaurang intill slottet och sedan gick vi in o tittade i den gamla ruinen. På väg tillbaka hem handlade vi mjukglass och öländska jordgubbar på torget, mums! N roade sig sedan med att klippa gräset här på tomten medan jag passade på att njuta av solen på altan. På kvällen grillade vi kyckling o sen blev det kvällsmys och läsning tills solen gick ner. Semester när den är som bäst!

Publicerat: 2013-07-03 @ 09:33:56


Semester

Nu befinner vi oss på Öland. Niclas har semester denna vecka så vi packade in lilla familjen i förmiddags för en tripp söderut. Filippa sov första två timmarna så vi kunde köra på 30 mil innan första stoppet, då vi sträckte på benen och bytte blöja. Sen kom vi ända till Kalmar innan det var dags att stanna igen för en sen lunch. Så himla skönt att vara här. Ser fram emot några dagars total avkoppling o mys med mina fina. Nu ska vi snart tända grillen & fira semestern med grillat kött & vin. Lycka!

Publicerat: 2013-07-01 @ 18:30:28



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!