Konstiga typer

Man blir alltid lika förvånad när man besöker gymmet på jobbet. Vi pratar alltsom om en arbetsplats, en bank, där det mest vistas välklädda och välartikulerade människor. Gymmet vi pratar om är inte särskilt stort och när man (JAG) är där tar man snällt sina vikter/ stänger man behöver, står på sin lilla yta o utför sina övningar utan att gapa, bre ut sig, kasta vikter i golvet och bete sig allmänt idiotiskt. Det verkar dock som att denna lilla yta förvandlar dessa kostymnissar till bröliga tonåringar alternativt sura otrevliga gubbar.

För ett par veckor sedan var det en liten man som blev eld o lågor över att vi hade tagit HANS bänk, som stod helt övergiven medan han höll på med en annan maskin i andra änden av rummet. Vi flyttade snällt på oss. Ett tack kanske? Nej, skulle inte tro det va.

I dag när vi skulle köra, blev vi förtjusta när det bara var tre andra människor i gymmet, som mest stod o pratade med varandra o gjorde inget större väsen av sig. Lyckan blev dock inte långvarig. Efter en liten stund dundrar det in ett gäng som lätt skulle kunna misstas för stökiga tonårskillar som verkade tro att de ägde stället. De såg dock inte alltför coola ut i begynnande flint o stöddig uppsyn. Man hörde knappt repetitionerna man räknade i huvudet för deras brölande. Nej, sånt kan verkligen förstöra ett helt träningspass.

Skönt att vi var två och att passet ändå gick sjukt bra. Hoppas att slippa ruffiga karlar imorgon, alternativt får vi köra passet med hög musik i lurarna och skygglappar. Till råga på allt stod de o kritiserade alla som körde crossfit vitt o brett, "man kan ju inte köra både kondition o styrka i samma pass". Ehh nej, ni skulle förmodligen ramla ihop i en liten pöl efter några minuter. Synd att man inte är lite tuffare o vågar säga det man tänker ;)

Publicerat: 2012-02-13 @ 19:50:43


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!